Vacature

Vacature – IKC Haven48 – Onderwijsassistent A – 0,5 fte (20 uur)

Haven48
Wat voor jou?
Deze vacature delen

Werken met kleine groepjes leerlingen aan verschillende taken, ondersteunen van de leerkracht in de groep en lessen voorbereiden. Zo maar een paar verantwoordelijkheden die onmisbaar zijn binnen onze school. Verantwoordelijkheid die we graag geven aan een goede onderwijsassistent. We zoeken een enthousiaste collega die wil helpen onze leerlingen de vaardigheden en kennis mee te geven om zelfstandig de wereld in te kunnen stappen. We willen kinderen de aandacht kunnen bieden die ze nodig hebben en onze onderwijsassistent is daarin onmisbaar. We verwachten dan ook open communicatie met leerlingen en collega’s en de juiste pedagogische kwaliteiten. Als onderwijsassistent op IKC Haven48 ben je een groot deel van jouw werkdag werkzaam op ons kleuterplein. Jij hebt affiniteit met jonge kinderen en ziet het als een mooie uitdaging om hen te begeleiden.

Je hebt een diploma Pedagogisch Medewerker, Onderwijsassistent, Leraarondersteuner of volgt op dit moment de pabo-opleiding en bent per direct of op korte termijn beschikbaar.

Wat staat er tegenover?

  • Kundige en leuke collega’s die samenwerken in een hecht team;
  • De ruimte en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
  • De uren zijn bij voorkeur verdeeld over woensdag, donderdag en vrijdag;
  • Salarisvoorwaarden conform cao PO, de functie is ingeschaald in schaal 4;
  • Een eigen Chromebook.

Wie zijn wij?

Nabij de haven van Den Helder is ons IKC te vinden. Ons IKC brengt rust en samenhang en vormt een veilige omgeving in het hart van de Helderse gemeenschap. Een plek waar kinderen zich thuis voelen en in een vertrouwde, positieve sfeer opgroeien tot wie zij willen zijn. Want het mooiste wat je kunt worden is jezelf. We werken op IKC Haven48 projectmatig middels Jeelo, dit vormt de rode draad binnen ons onderwijs.

Meer weten over onze school? Kijk dan op onze website.

Ben je enthousiast over deze functie?

Reageer dan via onderstaand formulier of mail naar directie.haven48@meerwerf.nl met een cc naar psa@meerwerf.nl,  voeg je motivatie en cv toe en verstuur dit dinsdag 22 oktober 2024. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 23 oktober.

Voor meer informatie kun je rechtstreeks contact opnemen met Debby de Roos via 0223-615 398.

Deze vacature delen

“Meerwerf werft op meerwaarde.
We zijn benieuwd naar die van jou!”

Vul het sollicitatieformulier in